Ingredienser

(4 personer)

1 løg, hakket

1 fed hvidløg, finthakket

½ tsk spidskommen

1 tsk chilipulver

Olie til stegning

250 g risottoris

0,5 l varm grønsagsbouillon

1 rød peberfrugt, grofthakket

1 grøn peberfrugt, grofthakket

1 dåse tomater

1 dåse røde kidney bønner

Salt og peber efter smag 

Fremgangsmåde

Svits løg, hvidløg, spidskommen og chilipulver i olien.

Tilsæt risene og svitse dem med til de tager lidt farve.

Hæld bouillon ved.

Læs risen snurre under låg i cirka 20 minutter, til den har opsuget væden.

Svits grønsagerne i olie og tilsæt tomaterne. Lad det snurre i cirka 5-6 minutter.

Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem med koldt vand.

Bland bønnerne med grønsagerne og varm igennem.

Bland risen i grønsags- og bønneblandingen og smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere chilipulver.