Risotto med chili, peberfrugter og tomat
Der er masser af smag i denne ret med chili, spidskommen og grønsager. De røde bønner sørger for, at retten mætter og indeholder protein. Server eventuelt med en enkel grøn salat.Ingredienser
(4 personer)
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, finthakket
½ tsk spidskommen
1 tsk chilipulver
Olie til stegning
250 g risottoris
0,5 l varm grønsagsbouillon
1 rød peberfrugt, grofthakket
1 grøn peberfrugt, grofthakket
1 dåse tomater
1 dåse røde kidney bønner
Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde
Svits løg, hvidløg, spidskommen og chilipulver i olien.
Tilsæt risene og svitse dem med til de tager lidt farve.
Hæld bouillon ved.
Læs risen snurre under låg i cirka 20 minutter, til den har opsuget væden.
Svits grønsagerne i olie og tilsæt tomaterne. Lad det snurre i cirka 5-6 minutter.
Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem med koldt vand.
Bland bønnerne med grønsagerne og varm igennem.
Bland risen i grønsags- og bønneblandingen og smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere chilipulver.