Ingredienser

(4 personer) 

1 broccoli, delt i buketter

4 gulerødder, skåret på langs

1 lille spidskål, finthakket

1-2 spsk olie

1 tsk grøn karrypasta

1 spsk friskrevet ingefær

1 fed hvidløg, finthakket

1-2 spsk fiskesauce

Saft af 1 lime

4 bundt forårsløg, snittet

50 salte peanuts, hakkede

200 nudler

Frisk koriander 

Fremgangsmåde

Gør grønsagerne klar.

Kog pastaen.

Varm olien i en stor stegepande eller wok og rist karrypastaen heri.

Tilsæt ingefær og hvidløg.

Tilsæt broccoli, gulerødder og kål og steg ved god varme i cirka fem minutter, mens du vender godt rundt i grønsagerne.

Smag til med fiskesauce og limesaft.

Top med forårsløg og peanuts.

Drys koriander over og server med de kogte nudler.