Sensommergrønsager med grøn karry, lime og peanuts
Denne ret er nem og hurtig at lave og har et snert af Fjernøsten over sig.Ingredienser
(4 personer)
1 broccoli, delt i buketter
4 gulerødder, skåret på langs
1 lille spidskål, finthakket
1-2 spsk olie
1 tsk grøn karrypasta
1 spsk friskrevet ingefær
1 fed hvidløg, finthakket
1-2 spsk fiskesauce
Saft af 1 lime
4 bundt forårsløg, snittet
50 salte peanuts, hakkede
200 nudler
Frisk koriander
Fremgangsmåde
Gør grønsagerne klar.
Kog pastaen.
Varm olien i en stor stegepande eller wok og rist karrypastaen heri.
Tilsæt ingefær og hvidløg.
Tilsæt broccoli, gulerødder og kål og steg ved god varme i cirka fem minutter, mens du vender godt rundt i grønsagerne.
Smag til med fiskesauce og limesaft.
Top med forårsløg og peanuts.
Drys koriander over og server med de kogte nudler.