Ingredienser

(3-4 personer)

 ½ aubergine, skåret i skiver

1 løg, hakket

3 spsk olivenolie

½ grøn peber, hakket

2 courgetter, groft hakket

50 g grønne bønner, hakket

50 g ærter

225 g kartofler, skåret i tern

2 fed hvidløg, fint hakket

1 håndfuld persille, fint hakket

1 tsk paprika

½ tsk spidskommen

175 ml kyllinge- eller grønsagsbouillon

Salt og peber efter smag

3 mellemstore tomater, skåret i skiver

 Naan brød

 Fremgangsmåde

Tilbered alle grønsagerne.

Svits løg i lidt af olien, til de er bløde og gyldne.

Kom dem i et ovnfast fad og tilsæt de øvrige grønsager undtagen tomaterne.

Tilsæt hvidløg, persille, krydderier, bouillon, det mest af olivenolien.

Bland det sammen og smag til med salt og peber.

Tilsæt tomaterne.

Drys den resterende olivenolie over og tryk retten flad med en ske.

Bage retten ved 190°C i en time eller til grønsagerne er møre.

Server med naan brød, der er opvarmet efter pakkens anvisninger.