Ingredienser

(4 personer) 

2 store auberginer, skåret i mundrette stykker

2 stængler citrongræs

8 forårsløg

2 fed hvidløg, groft hakket

1 chilipeber

450 g tomater

1 spsk olivenolie

3 cm frisk ingefær, fint hakket

1 tsk gurkemeje

30 g frisk koriander

1 dåse (400 ml) kokosmælk

1 lime

 Naan brød 

Fremgangsmåde

Steg auberginestykkerne i en pande i hed olie til de er meget brune. Fjern auberginerne og sæt til side.

Fjern de yderste, grove blade på citrongræsset og hak groft. Placer i en minhakker med halvdelen af løgene, som er grovhakkede, al hvidløg, halvdelen af chilien, som også er hakket groft, og en grovhakket tomat. Tilsæt en lille smule vand og hak blandingen til pure.

Varm olie i panden fra tidligere og tilsæt pureen.

Tilsæt ingefær og gurkemeje. 

Hak det resterende løg og chili samt korianderbladene fint (gem dog nogle hele korianderblade til pynt) og kom i panden.

Skær de resterende tomater i kvarte og kom dem i panden sammen med auberginerne, kokosmælk og lidt vand.

Bring bladningen i kog og lad det derefter simre i 15-20 minutter.

Fjern panden fra varmen. Drys saften fra en lime og de resterende, hele korianderblade over.

 Server med naan brød, der er opvarmet efter pakkens anvisninger.