Ingredienser

(4 personer) 

300 g aubergine, skåret i mundrette stykker

0,5 l vand

3 spsk salt

Olivenolie til stegning

200 champignoner, skåret i skiver

1 rødløg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

0,5-1 chili afhængig af smag, finthakket

1 dåse flåede tomater

1 spsk misopasta

2 spsk olivenolie

30 g valnødder

30 g hasselnødder

8 soltørrede tomater

1 tsk tørret oregano

Salt og peber 

2 courgetter, i tynde strimler (brug en kartoffelskræller)

Olivenolie

1 fed hvidløg, finthakket

 Salt og peber 

Fremgangsmåde

Lad auberginestykkerne trække i vand tilsat salt i en halv time. Tør dem derefter i et rent viskestykke.

Svits aubergine, champignon, løg, hvidløg og chili på en pande i olivenolie.

Blend flåede tomater, misopasta, olivenolie, begge slags nødder, soltørrede tomater og oregano. Smag til med salt og peber.

Hæld nøddeblandingen over aubergineblandingen og varm det hele igennem.

Vend courgettestrimlerne i olivenolie og hvidløg. Svits dem kort på en pande og smag til med salt og peber.

Kom courgettestrimlerne på tallerkenerne og saucen ovenpå.