Nyhed

Vil du være aktiv hos Danmarks Naturfredningsforening Rebild?

Har du lyst til at gøre noget godt for naturen og klimaet? Så kan du blive aktiv hos Danmarks Naturfredningsforening Rebild!

DN Rebild har et bredt udbud af udflugter, møder, foredrag, mm. Derudover holder vi et vågent øje med naturens tilstand og giver lyd fra os, når det er nødvendigt for at redde vores dyrebar natur. Vi møder folk på messer og holder interesserede læsere opdateret via nyhedsbreve, Facebook og hjemmesiden. 

Det er alt sammen noget, der kræver tid og engagement. Vi gør det for naturens skyld, men også fordi vi synes det er spændende at beskæftige sig med. Som en sidegevinst giver det gode sociale relationer og endnu bedre kendskab til den lokale natur. 

Kunne du som medlem af DN Rebild tænke dig at give et nap med? At være aktiv og hjælpe med at organisere eller udføre aktiviteter i DN Rebild regi – uden at forpligte dig til at være medlem af bestyrelsen? Du er hjertelig velkommen! 

Hvad går aktivopgaverne ude på?

Der er mange måder hvorpå man kan være aktiv. Det kan dreje sig om enkelt opgave i forbindelse med et enkelt arrangement – f.eks. at bage en kage til deltagerne eller stå på en stand ved en messe – eller et længere forløb i forbindelse med et projekt – f.eks. optælling af flagermus, naturpleje eller tjek af §3-områder.  

Du kan også hjælpe med for eksempel at være turarrangør, turguide, historiefortæller, mødearrangør eller ved at løse SoMe-opgaver. 

Måske har du selv en ide til en opgave eller projekt, som du vil deltage i, og som vi kan ideudvikle sammen med dig. 

Du bestemmer selv, hvor megen tid du vil lægge i at være aktiv – om du stiller op til en time eller to en enkelt gang i løbet af et år eller om du vil stå til rådighed løbende. 

Der er flere fordele ved at være aktiv:

  • Tilfredsheden ved at udføre noget konstruktivt i en forening, der værner om naturen, miljøet og klimaet. 
  • Socialt samvær med andre, der interesserer sig for at beskytte naturen og miljøet. 
  • Adgang til produkter, kurser og nyheder, som Danmarks Naturfredningsforening tilbyder sine ”aktive”. 
  • Indsigt i arbejdet i Danmarks Naturfredningsforening Rebild. 

Du kan læse mere om hvad det indebærer at blive aktiv og hente inspiration til opgaver du kunne tænke dig at arbejde med her. 

Du er også velkommen til at kontakt vores aktivkoordinator Janne Hansen på janne-hansen@nypost.dk">janne-hansen@nypost.dk eller telefon 4080 8226 for at høre mere eller få sparring til ideer. Eller tage en snak med et DN Rebild bestyrelsesmedlem på et af vores arrangementer.   

Du kan i øvrigt følg med i foreningens arbejde på Facebook (DN Rebild), hjemmesiden eller nyhedsbrevet

Vi glæder os til at høre fra dig!